Actieve berichten Actieve berichten  Toon de lijst met forum leden Ledenlijst  Doorzoek dit forum Zoeken  Help Help
  Registreren Registreren  Inloggen Inloggen
KPN
 Speedtest forum : KPN
Onderwerp Onderwerp: KPN Experia Box PlaatsenPlaatsen
Schrijver
Bericht << Vorig onderwerp | Volgend bericht >>
DutchMan58
Regular
Regular
Avatar

Lid geworden: 26 Oktober 2005
Locatie: Netherlands
Online Status: Offline
Reacties: 50
Geplaatst op: 06 September 2006 tijd: 23:02 | IP genoteerd Quote DutchMan58

Bedankt voor deze tips allemaal eindelijk draait mijn Azureus toppie
alle smileyslekker groen ! en tcp/udp DHT alles stipjes zijn groen
kon nu eindelijk in die experiabox komen kon het nergens vinden


Aangepast door DutchMan58 op 06 September 2006 tijd: 23:03
Terug naar boven Bekijk DutchMan58's Profiel Zoek naar andere berichten van DutchMan58
 
Nobody
Newbie
Newbie


Lid geworden: 07 September 2006
Locatie: Netherlands
Online Status: Offline
Reacties: 16
Geplaatst op: 07 September 2006 tijd: 13:14 | IP genoteerd Quote Nobody

Ook ik zit met het probleem van het  forwarden van poorten. Ik heb zelf totaal geen idee welke poorten handig zijn om open te zetten voor Azereus.  Maar dat ga ik nog even uitzoeken.

Mijn vraag: Im mijn experiabox kan ik er ook voor kiezen om de standaard firewall uit te zetten. Ik gebruik behalve deze firewall ook nog Norton. Is het handig om deze firewall uit te zetten zodat Azereus niet meer zeurt over mijn Firewall? Of los ik dit probleem op zodra ik de goede poorten heb opengezet? En levert het risico's op ivm virussen als ik deze firewall uitzet?

Alvast bedankt!


__________________
niks
Terug naar boven Bekijk Nobody's Profiel Zoek naar andere berichten van Nobody Bezoek Nobody's Homepage
 
swobke
Senior Member
Senior Member
Avatar

Lid geworden: 06 Januari 2006
Locatie: Netherlands
Online Status: Offline
Reacties: 215
Geplaatst op: 07 September 2006 tijd: 18:43 | IP genoteerd Quote swobke

@ Nobody

Je kan beter je firewall van je Experiabox aanlaten en je Norton uitzetten.



__________________
Gr. Swobke
Terug naar boven Bekijk swobke's Profiel Zoek naar andere berichten van swobke Bezoek swobke's Homepage
 
Prozac1970
Senior Member
Senior Member
Avatar

Lid geworden: 18 Juni 2006
Locatie: Netherlands
Online Status: Offline
Reacties: 113
Geplaatst op: 07 September 2006 tijd: 19:36 | IP genoteerd Quote Prozac1970

Firewall van de Experia idd niet (lees eigenlijk: nooit) uitzetten, zeker niet als je ook draadloos zit!

In de EB zou ik port forwarding toepassen en indien nodig ook in Norton. Maak zelf gebruik van emule icm port forwarding in EB en draait goed. (Win Firewall toegestaan om emule laten passen) Goede virusscanner aanbevolen, altijd eigenlijk

Terug naar boven Bekijk Prozac1970's Profiel Zoek naar andere berichten van Prozac1970
 
Nobody
Newbie
Newbie


Lid geworden: 07 September 2006
Locatie: Netherlands
Online Status: Offline
Reacties: 16
Geplaatst op: 07 September 2006 tijd: 22:01 | IP genoteerd Quote Nobody

Ok! Ik weet genoeg!  Danku!

Nu alleen nog een keertje als ik tijd heb mijn poortjes open zetten. Heeft iemand zin om mij precies te vertellen welke poorten nodig zijn voor Azereus? Anders zoek ik het zelf uit ;)

Danku!


__________________
niks
Terug naar boven Bekijk Nobody's Profiel Zoek naar andere berichten van Nobody Bezoek Nobody's Homepage
 
DutchMan58
Regular
Regular
Avatar

Lid geworden: 26 Oktober 2005
Locatie: Netherlands
Online Status: Offline
Reacties: 50
Geplaatst op: 09 September 2006 tijd: 17:58 | IP genoteerd Quote DutchMan58

Ik zelf heb gewoon de firewall van de experiabox aan staan

en ook de firewall van zonealarm  als exstra buffer  maar ik

heb nergens last van, Azureus werkt perfekt wel

natuurlijk port forwarding gedaan zowel TCP/UDP open gezet

had eerst TCP poort open en groen ,maar DHT bleef geel toen de

volgen de poort open UDP en ja wel DHT groen  ! 


Terug naar boven Bekijk DutchMan58's Profiel Zoek naar andere berichten van DutchMan58
 
Prozac1970
Senior Member
Senior Member
Avatar

Lid geworden: 18 Juni 2006
Locatie: Netherlands
Online Status: Offline
Reacties: 113
Geplaatst op: 10 September 2006 tijd: 15:51 | IP genoteerd Quote Prozac1970

@ nobody

Ik geloof dat Azereus standaard gebruikt maakt van poort 6881. Deze poort moet dus openstaan in je router en in je firewall (zowel TCP als UDP.)

Heleboel info hier en daarr:

http://www.azureuswiki.com/index.php/PortIsBlacklisted

http://www.azureuswiki.com/index.php/Main_Page

Automatisch je poorten openzetten etc? Tjek dan:

http://www.portforward.com/default.htm Even je router opzoeken, programmas selecteren en klaar.

[ADDED] Stap voor stap handleiding voor Azareus en KPN Experiabox vind je hier: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/S iemens/GigasetSX551/Azureus.htm [/ADDED]



Aangepast door Prozac1970 op 10 September 2006 tijd: 16:04
Terug naar boven Bekijk Prozac1970's Profiel Zoek naar andere berichten van Prozac1970
 
Nobody
Newbie
Newbie


Lid geworden: 07 September 2006
Locatie: Netherlands
Online Status: Offline
Reacties: 16
Geplaatst op: 11 September 2006 tijd: 13:18 | IP genoteerd Quote Nobody

Dankjewel Prozac!

Ik ga het allemaal een keertje doorlezen! Maar bedankt! 


__________________
niks
Terug naar boven Bekijk Nobody's Profiel Zoek naar andere berichten van Nobody Bezoek Nobody's Homepage
 
Prozac1970
Senior Member
Senior Member
Avatar

Lid geworden: 18 Juni 2006
Locatie: Netherlands
Online Status: Offline
Reacties: 113
Geplaatst op: 11 September 2006 tijd: 20:42 | IP genoteerd Quote Prozac1970

Your welcome nobody

Terug naar boven Bekijk Prozac1970's Profiel Zoek naar andere berichten van Prozac1970
 
Chubby
Newbie
Newbie
Avatar

Lid geworden: 08 Juni 2006
Locatie: Netherlands
Online Status: Offline
Reacties: 4
Geplaatst op: 23 September 2006 tijd: 02:54 | IP genoteerd Quote Chubby

hey,
Experia Box wat is dat nou precies? Ben er over na aant denken IBP te nemem ipv me huidige @slome maar wat is dat nou precies en zijn er nadelen aan? wil namelijk gewoon een SNEL modempje dat je niet elke dag hoeft te resette met daarop een snelle routor ( prolly een linksys ) alles WIRED ofc. want ik wil optimaal van me snelheid gebruik maken.

-chubby-
Terug naar boven Bekijk Chubby's Profiel Zoek naar andere berichten van Chubby Bezoek Chubby's Homepage
 

<< Vorige Pagina van 6 Volgende >>
  PlaatsenPlaatsen
Printbare versie Printbare versie

Ga naar forum
je kan geen nieuwe berichten plaatsen in dit forum
je kan geen reacties plaatsen in dit forum
je kan geen berichten verwijderen in dit forum
je kan geen berichten bewerken in dit forum
je kan geen enquêtes creëren in dit forum
je kan geen enquêtes stemmen in dit forum

Powered by Web Wiz Forums version 7.92
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide

Deze pagina werd gemaakt in 4.2754 seconden.